Izdelava in montaža

PVC in ALU

stavbnega pohištva

031/686-248

Komarniki in rolete PDF natisni E-pošta


Komarniki omogočajo intenzivno prezračevanje prostorov, istočasno pa preprečujejo vstop nezaželenemu mrčesu. Tako boste lahko tudi v mesecih, ko je mrčes najbolj nadležen, sproščeno uživali ob odprtem oknu.
Komarnik vgrajen v roletno omaricoKomarnik lahko vgradimo v vse vrste notranjih in zunanjih roletnih omaric. Komarnik in roleta tečeta v ločenih vodilnih utorih.
Samostojni rolo komarnikKomarnik lahko vgradimo v odprtino skupaj z novim oknom, ali pa ga naknadno pritrdimo na že vgrajeno okno. Mreža komarnika je navita na rolo mehanizem, ki omogoča enostavno spuščanje in dviganje.

Samostojni fiksni komarnik

 

Komarnik lahko vgradimo v odprtino skupaj z novim oknom, ali pa ga naknadno pritrdimo na že vgrajeno okno. Mreža komarnika je vpeta v aluminijast okvir, ki je iz zunanje strani pritrjen na okenski okvir. Komarnik je možno enostavno sneti in ponovno fiksirati nazaj na okno.

 

Zakaj izbrati nas

Podjetje ima tradicijo v izdelavi PVC in ALU oken in vrat:

(prve korake in napotke smo prejeli od tujih strokovnjakov, nato pa vložili veliko truda, da smo popolnoma osvojili znanje o PVC in ALU oknih in vratih)

- Velik izbor izdelkov;
(okna, vrata, zimski vrtovi, alu fasade, rolete, žaluzije, polkna, lamelne zavese, mreže proti komarjem, zunanje in notranje okenske police iz PVC, ALU, granita, marmorja ali umetnega kamna, PVC strešna okna, garažna vrata, kovinska in protipožarna vrata...)

- Natančnost v izdelavi;
(ravni profili, računalniško obdelani zvari, zaključena tesnila, prvovrstna kristalno čista stekla, antikorozijsko okovje, plastificirani ročaji in kljuke...)

- Kvalitetni materiali in izdelki;
(evropsko priznani proizvajalci materialov)

- Ažurnost;
(fleksibilen pristop k celovitim rešitvam, prilagajanje kupcem)

- Zanesljivost,
(dokazali smo našo strokovnost in si prislužili pozitiven odnos tako s strani kupca, kakor s strani prodajalcev)

- Ugodnost;
(velik razpon cen- od tistih najcenejših, do visokokvalitetnih in zahtevnih),

- Točnost;
(točnost pri izdelavi in točnost pri dobavi izdelkov)

- Zagotovljen servis;
(lasten servis in serviserji).