Izdelava in montaža

PVC in ALU

stavbnega pohištva

031/686-248

Okenske police PDF natisni E-pošta

 

Police proizvajamo v široki paleti materialov, barv ter površinskih obdelav. Ne služijo samo kot zaščita zidu, ampak dajejo prijeten občutek udobnosti, ter se odlično vključujejo v ostalo stanovanjsko opremo.

 

 

Umetni marmor

Police so izdelane v široki paleti barv, v izvedbah z gladko ali strukturno površino. Namenjene so tako notranji, kot tudi zunanji uporabi.


Les

Police so izdelane iz vodoodporne iverne plošče, ki je površinsko plastificirana. Izdelane so v široki paleti barv. Namenjene so samo notranji uporabi.


Aluminij

Police so izdelane iz vlečenega aluminija, ki je ustrezno površinsko obdelan. Izdelane so v treh različnih barvah. Namenjene so pretežno zunanji uporabi.

 

Zakaj izbrati nas

Podjetje ima tradicijo v izdelavi PVC in ALU oken in vrat:

(prve korake in napotke smo prejeli od tujih strokovnjakov, nato pa vložili veliko truda, da smo popolnoma osvojili znanje o PVC in ALU oknih in vratih)

- Velik izbor izdelkov;
(okna, vrata, zimski vrtovi, alu fasade, rolete, žaluzije, polkna, lamelne zavese, mreže proti komarjem, zunanje in notranje okenske police iz PVC, ALU, granita, marmorja ali umetnega kamna, PVC strešna okna, garažna vrata, kovinska in protipožarna vrata...)

- Natančnost v izdelavi;
(ravni profili, računalniško obdelani zvari, zaključena tesnila, prvovrstna kristalno čista stekla, antikorozijsko okovje, plastificirani ročaji in kljuke...)

- Kvalitetni materiali in izdelki;
(evropsko priznani proizvajalci materialov)

- Ažurnost;
(fleksibilen pristop k celovitim rešitvam, prilagajanje kupcem)

- Zanesljivost,
(dokazali smo našo strokovnost in si prislužili pozitiven odnos tako s strani kupca, kakor s strani prodajalcev)

- Ugodnost;
(velik razpon cen- od tistih najcenejših, do visokokvalitetnih in zahtevnih),

- Točnost;
(točnost pri izdelavi in točnost pri dobavi izdelkov)

- Zagotovljen servis;
(lasten servis in serviserji).