Izdelava in montaža

PVC in ALU

stavbnega pohištva

031/686-248

Zakaj PVC okna natisni E-pošta

Okna so pomemben arhitekturni element, ki nas ščitijo pred zunanjimi vplivi. Ena izmed večjih odkritij v zadnjih 40 letih so pvc okna. Nove uporabnike dobivajo predvsem zaradi svoje praktičnosti, manj zahtevne obdelave in posledično nižje cene. Pvc okna morajo danes, poleg tega da so estetsko lepa in posebna, ščititi in varčevati z energijo. Biti morajo tehnično premišljena in še posebej nuditi zadosten vir svetlobe. Umetna masa je idealen material, ki se enostavno pridobiva, obdeluje in predeluje. Danes lahko izbiramo med številnimi oblikami in barvami, ki jih želimo za svoja pvc okna, zato lahko prav vsak izmed nas najde primerna okna zase.

 

 

 

 Zakaj izbrati nas

Podjetje ima tradicijo v izdelavi PVC in ALU oken in vrat:

(prve korake in napotke smo prejeli od tujih strokovnjakov, nato pa vložili veliko truda, da smo popolnoma osvojili znanje o PVC in ALU oknih in vratih)

- Velik izbor izdelkov;
(okna, vrata, zimski vrtovi, alu fasade, rolete, žaluzije, polkna, lamelne zavese, mreže proti komarjem, zunanje in notranje okenske police iz PVC, ALU, granita, marmorja ali umetnega kamna, PVC strešna okna, garažna vrata, kovinska in protipožarna vrata...)

- Natančnost v izdelavi;
(ravni profili, računalniško obdelani zvari, zaključena tesnila, prvovrstna kristalno čista stekla, antikorozijsko okovje, plastificirani ročaji in kljuke...)

- Kvalitetni materiali in izdelki;
(evropsko priznani proizvajalci materialov)

- Ažurnost;
(fleksibilen pristop k celovitim rešitvam, prilagajanje kupcem)

- Zanesljivost,
(dokazali smo našo strokovnost in si prislužili pozitiven odnos tako s strani kupca, kakor s strani prodajalcev)

- Ugodnost;
(velik razpon cen- od tistih najcenejših, do visokokvalitetnih in zahtevnih),

- Točnost;
(točnost pri izdelavi in točnost pri dobavi izdelkov)

- Zagotovljen servis;
(lasten servis in serviserji).