Izdelava in montaža

PVC in ALU

stavbnega pohištva

031/686-248

Žaluzije, senčila, rolete PDF natisni E-pošta

Notranje žaluzije
(model Standard)Izdelane so lahko v široki paleti barvnih odtenkov. Širina lamel znaša 25mm. Pogon je izveden z vrvico, ki omogoča hitro in enostavno dviganje in spuščanje žaluzije, naklon lamel pa se spreminja s pomočjo vrtljive palčke.

Notranje žaluzije
(model Isolite)Izdelane so lahko v široki paleti barvnih odtenkov. Širina lamel znaša 25mm. Pogon je izveden s kroglično vrvico, ki omogoča hitro in enostavno dviganje in spuščanje žaluzije, kakor tudi spreminjanje naklona lamel.

Zunanje žaluzije
(model Anton)Izdelane so lahko v široki paleti barvnih odtenkov. Širina lamel znaša 80mm. Pogon je izveden s kolensko ročico, ki omogoča hitro in enostavno dviganje in spuščanje žaluzije, kakor tudi spreminjanje naklona lamel.
 

Zakaj izbrati nas

Podjetje ima tradicijo v izdelavi PVC in ALU oken in vrat:

(prve korake in napotke smo prejeli od tujih strokovnjakov, nato pa vložili veliko truda, da smo popolnoma osvojili znanje o PVC in ALU oknih in vratih)

- Velik izbor izdelkov;
(okna, vrata, zimski vrtovi, alu fasade, rolete, žaluzije, polkna, lamelne zavese, mreže proti komarjem, zunanje in notranje okenske police iz PVC, ALU, granita, marmorja ali umetnega kamna, PVC strešna okna, garažna vrata, kovinska in protipožarna vrata...)

- Natančnost v izdelavi;
(ravni profili, računalniško obdelani zvari, zaključena tesnila, prvovrstna kristalno čista stekla, antikorozijsko okovje, plastificirani ročaji in kljuke...)

- Kvalitetni materiali in izdelki;
(evropsko priznani proizvajalci materialov)

- Ažurnost;
(fleksibilen pristop k celovitim rešitvam, prilagajanje kupcem)

- Zanesljivost,
(dokazali smo našo strokovnost in si prislužili pozitiven odnos tako s strani kupca, kakor s strani prodajalcev)

- Ugodnost;
(velik razpon cen- od tistih najcenejših, do visokokvalitetnih in zahtevnih),

- Točnost;
(točnost pri izdelavi in točnost pri dobavi izdelkov)

- Zagotovljen servis;
(lasten servis in serviserji).